Body-Bike 2019/2020.

Body-Bike træning for Skamby Cykelklub`s medlemmer 2019/2020.

Skamby Cykelklub har lavet aftale med Otterup Motion &Velvære for sæson 2019/2020. Aftalen er fra 1/11-2019 til og med 31/3-2020.

Sted: Otterup Motion & Velvære, Stadionvej 50, 5450 Otterup, telf: 61148303

Aftale med Otterup Motion & Velvære :

Pris pr. person er 220 kr pr. måned ( er man medlem i forvejen, bliver jeres kontingent rettet til 220 kr i de 5 mdr. cykelklubben har aftale. Giv Betina eller undertegnede besked herom og det bliver rettet til i systemet)

Betaling over PBS hver måned. Er man ny i Otterup Motionscenter, betaler man for første måned til første træningsaften, herefter 4 måneder via PBS.

Er man ny, skal man til første træningsaften skal man have cpr.nr og bank oplysninger med ang. PBS betaling.

Har man kørt før og har et kort til Otterup Motion & Velvære, tager man det med og så kører betaling automatisk.

Tilmelding er bindende i alle 5 mdr. for medlemskab.

Medlemskab inkluderer 1 lukkede body-bike time om ugen med Cykelklubben + Man kan tilmelde sig på alle de andre body-bike hold og benytte motionscenteret og alle centrets faciliteter på samme vilkår som øvrige medlemmer.

Der er gratis låne sko til de lukkede body-bike timer. Har man tilmeldt sig til andre body-bike hold og vil låne sko, koster det 10 kr pr.time.

Otterup Motion har puls system.

Der er i år, kommet en app, man skal downloade på sin telefon.( Dem som melder sig på holdet, får nærmere instrukser, når tilmeldingen er slut)

På cykelklubben`s lukkede hold, skal man huske at melde fra, hvis man ikke kan komme. Hermed får en af de andre ryttere, som står i vente position pladsen.

Melder man sig til et af de andre åbne body-bike hold og ikke kan komme, skal man huske at melde afbud 2 timer før, det gælder også det lukkede hold, ellers skal man betale 50 kr i bøde.

Gode ting at vide for nye i Otterup Motion & velvære :

Der er bad/omklædningsrum.

Pedalerne på cyklerne passer til look/spd.

Der er plads til 19 personer på en body-bike time.

13.10.2019
01.11.2019 kl. 00.00 - 31.03.2020 kl. 23.55
Motion & Velvære
For/efternavn*:
Adresse*:
Tlf.nr.*:
Mail adresse*:
Vægt*:
Højde*:
Fødselsår*:
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'